function (e,n,r,i){return fn(t,e,n,r,i,!0)}

VEGGDEKOR

Dekorer skolen med lærerike og dekorative motiver. Forskning viser at barn lærer på en raskere og enklere måte når de er i aktivitet. Våre gulvdekorer er både aktiviserende, pedagogiske og morsomme for elever på alle alderstrinn.

 

Se vårt komplette utvalg av gulvdekorer og ta gjerne kontakt med oss for å finne ut hvordan skolen din kan ha fordel av dette.

PERIODISKE SYSTEM

La dette store og oversiktlige periodesystemet for aktiv læring dekorer en aktuell vegg på skolen. Den praktiske dekoren gir elevene lett tilgang til informasjonen i tabellen, som kan være nyttig i undervisningen.

KART

Dekorer skolen med et flott norgeskart eller verdenskart for aktiv læring. Med denne skoledekoren kan elevene lett lære seg navnet og beliggenheten til de nye fylkene eller alle land i verden. Kartet passer på høye vegger eller vinduer i ganger, fellesrom eller klasserom.

MATTEVINDU

Matematiske formler blir minneverdige med denne skoledekoren for aktiv læring, som kan monteres på vindu eller vegg. Med dette vinduet blir «kjedelige» formler fremhevet på en morsom og informativ måte. Bildet av Einstein minner elevene på hvorfor det er lurt å kunne matte!

INFORMASJONSDEKOR

Morsom veggdekor som minner elevene på å vaske hendene sine. Håndhygiene er svært viktig i disse tider, så hvorfor ikke informere om dette på en dekorative og informativ måte? I tillegg til å fungere som en nyttig påminnelse, fungerer disse produktene også som en fin og fargerik dekorasjon på veggen.

SKOLELOGO

En hver skole med respekt for seg selv har sin egen logo. For de fleste skoler er ikke denne logoen synlig daglig for ansatte eller elever. Vi i Skoledekor.no kan tilby å lage en ny logo eller oppdatere en eksisterende logo.

Vi kan legge folie på vegg eller skjære ut bokstaver eller illustrasjoner i treverk.

DØRDEKOR

Dørdekorasjoner til utsmykning og aktiv læring på skoler. Gi triste korridorer et nytt liv ved å dekorere dørene! Dørdekorasjonen kan ha det motivet og de fargene dere ønsker, som gjør det lettere å huske hvilken dør som tilhører hvilket rom. 

Vi hjelper deg gjerne

Ring Jørgen Pettersen på 926 82 965 eller Marius G. Lund på 959 39 399 for en uformell og hygglig prat. Vi hjelper deg å finne løsningen du ønsker for nettopp din skole.

Med enerett © 2022 Skoledekor.no