Matte curling, gulfolie spill skole, Fal, Fysisk aktive læring

Ertepose Curling

Morsomt spill med hoderegning

De fleste elevene synes det er gøy å kaste mot et mål. Om man samarbeider i lag eller enkelt elever er det like spennende å se hvem som få flest poeng.

Gulvfolien med curlingbanen er i utgangspunktet 130 cm bred og 350 cm lang. Vi lager også på ønsket må fra kunden. Det er slitesterk laminat som beskytter mot slitasje.

Det er flere måter å bruke curlingbanen på:

  • Gjøre det til et lagspill hvor elevene må samarbeide to og to. En elev med bind for øynene og en «lagleder». Laget må melde inn antall skritt på forhånd. Lagleder styrer den «blinde» med å si høyre og venstre. Ertepose blir kastet etter antall innmeldte skritt. Rollene blir byttet og man legger sammen summen man har klart å samle.
  • Enkelt elever kaster ertepose nærmest mulig senter, for å få flest mulig poeng. Det er mulig å få minuspoeng ved et kort kast.

En fin hoderegning øvelse som er morsom for de fleste elevene.

Curling, skole, ertepose, skole dekor, gulvfolie spill

Kontakt Marius

Ta kontakt med Marius. Han vil svare deg på dine spørsmål og veilede deg gjennom prosjektet.

PLANETVEGG

universet, planeter, skole, veggdekor, skoledekor

Denne barneskolen i Moss ønsket en informativ og dekorativ planetvegg i skolens samlingsrom. Det endelige produktet måler 20 x 10 meter og strekker seg fra gulv til tak. Den viser alle plantene i solsystemet vårt, med riktig størrelsesforhold til hverandre. Barna lærer på denne måten navnet på alle planetene, hvor de er plassert i solsystemet, og hvilken størrelse de har. Veggen brukes både i undervisningstimer og til lek og moro av elevene.

TALL PARADIS

Tall paradis, barn leker og lærer, aktiv læring

Skolen ønsket også å dekorere flere gulv i gangene, blant annet med et langt tallparadis som viser tall fra 1-20. Det fargesprakende paradiset lyser opp en ellers kjedelig skolegang. Her kan de minste elevene lære seg å telle mens de hopper paradis og har det gøy i friminuttene. Lærerne på skolen kan fortelle at de aller fleste barna hopper på paradiset når de går i gangen. Selv lærerne tar seg noen hopp i løpet av skoledagen!

ALFABETSLANGE

bokstav paradis

Vi installerte også en alfabetslange som består av de 29 bokstavene i alfabetet vårt, og som viser et dyr som begynner på hver bokstav. Dette er igjen et gøyalt blikkfang med en nyttig funksjon. Her lærer elevene både alfabetet og navnet på forskjellige dyr når de oppholder seg i gangen.