Alfabetslange gulvfolie, skoledekor, aktiv læring

ALFABETSLANGE

Med denne lange, fargerike slangen vil de minste elevene på skolen lære seg alfabetet ved hjelp av fysisk aktiv læring på en gøyal og interaktiv måte. Hvert trinn på slangen viser bokstaven A til Å i alfabetet, både med stor og liten forbokstav. Alfabetslagen har i tillegg tall fra 1 til 29, så elevene kan lære seg de grunnleggende tallene. 

Med de ti repeterende fargene rødt, oransje, gult, lysegrønt, turkis, blått, indigo, lilla, fiolett, mørkerød, kan eleven i tillegg lære seg navnet på de forskjellige fargene.

Med disse tre bruksområdene kan alfabetslangen brukes i undervisningen, hvor elevene blir spurt om å finne bestemte bokstaver, tall eller farger. Denne fysisk aktive læringen stimulerer barn til å huske på en annen måte, samtidig som det er morsom måte å lære på. Alfabetslangen kan også brukes til lek i friminuttene. 

Dette er et svært populært produkt for de minste elevene på barneskolene. I tillegg vil fargene lyse opp et ellers anonymt gulv. Produktet er UV-bestandig og slitesterkt 

 

Forslag til bruk

  • Finn bokstaven: Skriv hver enkelt bokstav på individuelle lapper som legges i en bolle e.l. Be elevene trekke en lapp og stelle seg på den korresponderende bokstaven på Alfabetslagen.
     
  • Finn tallet og si bokstaven: Skriv tallene 1-29 på individuelle lapper som legges i en bolle, e.l. Be elevene trekke en lapp og stelle seg på det korresponderende tallet på Alfabetslangen, og si hvilken bokstav de står på. 
  • Finn fargen, si tallet og bokstaven: Skriv navnet på fargene på individuelle lapper og legg de i en bolle e.l. Be elevene trekke en lapp og stelle seg på den korresponderende fargen, og si hvilken bokstav og tall de står på.

Viktig

Produktet kan kun monteres på gulv hvor det ikke brukes utendørs skotøy. PS Press kan montere produktet – kontakt Jørgen på skoledekor@pspress.no for en uformell prat og mer informasjon.

Kontakt Marius eller Jørgen

Ta kontakt med Marius eller Jørgen. De vil svare deg på dine spørsmål og veilede deg gjennom prosjektet.

SPESIFIKASJONER

Produktnavn: Alfabetslagen

Produktkode: //

Produkttype: Gulvdekor

Aldersgruppe: 6 år+

Materiale: Mactac®

Brannsikkert: Ja (R9-godkjent for skoler/institusjoner)

Primærfarger: Rødt, oransje, gult, lysegrønt, turkis, blått, indigo, lilla, fiolett, mørkerød.

Lengde: //

Bredde: //

Montering: Produktet bør monteres av PS Press eller andre profesjonelle montører for å sikre lengst mulig levetid.