Spill gulvdart med erteposer. Mattematikk dart

Dartspill som gulvfolie med mange muligheter

En dartskive i stort format med matematiske egenskaper. Bytt ut dartpilene med erteposer som kan lages på skolen, og spill en av mange varianter av dartspill:

  • 501
  • 301
  • Cricket
  • Baseball 
  • Shanghai

Alle spillene har matematiske regler som å legge sammen eller trekke fra. Det kan være som et lagspill eller for enkelt spillere.

Ved å bruke en stor variant f.eks 5×5 meter er det mulig å bruke elever som markører, og dermed engasjere flere elever i et spill.

Tips: Papir og blyant er viktig å ha med for å klare å huske regnestykkene.

Dart skive på gulv

Kontakt Marius

Ta kontakt med Marius. Han vil svare deg på dine spørsmål og veilede deg gjennom prosjektet.

PLANETVEGG

universet, planeter, skole, veggdekor, skoledekor

Denne barneskolen i Moss ønsket en informativ og dekorativ planetvegg i skolens samlingsrom. Det endelige produktet måler 20 x 10 meter og strekker seg fra gulv til tak. Den viser alle plantene i solsystemet vårt, med riktig størrelsesforhold til hverandre. Barna lærer på denne måten navnet på alle planetene, hvor de er plassert i solsystemet, og hvilken størrelse de har. Veggen brukes både i undervisningstimer og til lek og moro av elevene.

TALL PARADIS

Tall paradis, barn leker og lærer, aktiv læring

Skolen ønsket også å dekorere flere gulv i gangene, blant annet med et langt tallparadis som viser tall fra 1-20. Det fargesprakende paradiset lyser opp en ellers kjedelig skolegang. Her kan de minste elevene lære seg å telle mens de hopper paradis og har det gøy i friminuttene. Lærerne på skolen kan fortelle at de aller fleste barna hopper på paradiset når de går i gangen. Selv lærerne tar seg noen hopp i løpet av skoledagen!

ALFABETSLANGE

bokstav paradis

Vi installerte også en alfabetslange som består av de 29 bokstavene i alfabetet vårt, og som viser et dyr som begynner på hver bokstav. Dette er igjen et gøyalt blikkfang med en nyttig funksjon. Her lærer elevene både alfabetet og navnet på forskjellige dyr når de oppholder seg i gangen.