verdenskart, norgeskart, folie, vindu

Veggdekor til læring å pynt i skolen

Enkelte skoler har mange store flater som kan utnyttes til fordel for elever og lærere. Flatene kan være store vinduer eller vegger i klasserom. Mange skoler har også lange korridorer som har vegger og gulv, som kan utnyttes. Skolen bestemmer om dekoren skal være til hjelp i undervisningen eller bare for å skape et positiv miljø. Skoledekor kan også lage dekor på bestilling etter skolens ønske.

Kontakt skoledekor

Marius, skoledekor

Marius treffer du på
skoledekor@pspress.no

Periodiske sytem på vegg

Å huske hele det periodisk system krever mye eksponering av systemet. Ved å lage en 3 meter eller større versjon, blir det enklere å huske mye informasjon for elevene. Vi har to varianter, en enkel og en med mye informasjon.

Periodisk system, vegg folie. Periodisk system med informasjon

Verdenskart

Kart i skolen er viktig for barn skal kunne forstå helheten og størrelsen av hele verden. Skoledekor har flere varianter av kart som kan være veggmontert eller på vindu. Verdenskart, europakart eller av enkelte kontinenter.
Kartene er merket med landets navn og er i friske farger.

verdenskart, norgeskart, folie, vindu

Opplysnings tekst på folie

Oppmuntre til god håndhygiene med morsom veggdekor som minner elevene på å vaske hendene sine. Håndhygiene er svært viktig, så hvorfor ikke informere om dette på en dekorative og informativ måte? I tillegg til å fungere som en nyttig påminnelse, fungerer disse produktene også som en fin og fargerik dekorasjon på veggen.

Vegg folie med informasjons tekst, Vask hendene, Covid 19, Veggfolie

Dekor på dører

Folier dører med fargerike figurer til utsmykning og aktiv læring på skoler. Gi triste korridorer et nytt liv ved å dekorere dørene! Dørdekorasjonen kan ha det motivet og de fargene dere ønsker. Her er det kun mangel på fantasi som setter en stopper.

Folie på dører, Figurer, informasjon dører. Brukervennlig informasjon

Matte vindu

Matematiske formler blir minneverdige med denne skoledekoren for aktiv læring, som kan monteres på vindu eller vegg. Elevene ser og blir minnet på de forskjellig formlene hver gang de går forbi vinduet. Med dette vinduet blir «kjedelige» formler fremhevet på en morsom og informativ måte.

Matte vindu, folie på vindu. Matematikk på vindu eller vegg

Skolelogo

En enkel måte å eksponere skolens logo på et sentralt punkt på skolen. Vi hjelper deg med å lage en logo om dere ikke har

Skole logo på vegg. Egen logo til skole, folie på vegg