Stigespill til gulv. Med sklisikkert laminat. Montert av Skoledekor.no/PS Press reklame

Kjempestort stigespill. 2x2 meter eller større

Aktiver barna med et spill de kjenner

Mange barn har hørt om det klassiske stigespillet. Men de færreste har spilt stigespill i 2×2 meter. Skoledekor har laget et spill som folieres på gulvet med sklisikkert laminat.

En fin måte å bruke gulvdekor i «aktiv læring». Fysisk aktivitet kan være en verdifull ressurs når det gjelder å lære. Aktiv læring er et konsept som innebærer å bruke fysisk aktivitet i form av øvelser og lek til å lære og engasjere elever. Aktiv læring gjør det mulig for elevene å jobbe sammen, kommunisere, utforske og bruke sine fysiske ferdigheter for å tilegne seg kunnskap.

Skoledekor er en annen viktig faktor når det gjelder helsefremmende og opplæringsmessige inngrep. Skolene bør ha et inspirerende dekorert miljø som har funksjonelle områder som elevene kan leke og lære sammen.

Stigespill på gulv i 2x2 meter eller større

Kontakt Marius

Ta kontakt med Marius. Hun vil svare deg på dine spørsmål og veilede deg gjennom prosjektet.

PLANETVEGG

universet, planeter, skole, veggdekor, skoledekor

Denne barneskolen i Moss ønsket en informativ og dekorativ planetvegg i skolens samlingsrom. Det endelige produktet måler 20 x 10 meter og strekker seg fra gulv til tak. Den viser alle plantene i solsystemet vårt, med riktig størrelsesforhold til hverandre. Barna lærer på denne måten navnet på alle planetene, hvor de er plassert i solsystemet, og hvilken størrelse de har. Veggen brukes både i undervisningstimer og til lek og moro av elevene.

TALL PARADIS

Skolen ønsket også å dekorere flere gulv i gangene, blant annet med et langt tallparadis som viser tall fra 1-20. Det fargesprakende paradiset lyser opp en ellers kjedelig skolegang. Her kan de minste elevene lære seg å telle mens de hopper paradis og har det gøy i friminuttene. Lærerne på skolen kan fortelle at de aller fleste barna hopper på paradiset når de går i gangen. Selv lærerne tar seg noen hopp i løpet av skoledagen!

ALFABETSLANGE

bokstav paradis

Vi installerte også en alfabetslange som består av de 29 bokstavene i alfabetet vårt, og som viser et dyr som begynner på hver bokstav. Dette er igjen et gøyalt blikkfang med en nyttig funksjon. Her lærer elevene både alfabetet og navnet på forskjellige dyr når de oppholder seg i gangen.