GULVDEKOR

Dekorer skolen med lærerike og dekorative motiver. Forskning viser at barn lærer på en raskere og enklere måte når de er i aktivitet. Våre gulvdekorer er både aktiviserende, pedagogiske og morsomme for elever på alle alderstrinn.

 

Se vårt komplette utvalg av gulvdekorer og ta gjerne kontakt med oss for å finne ut hvordan skolen din kan ha fordel av dette.

GØY MED GEOMETRI

La elevene lære navnet på geometriske figurer med fysisk aktiv læring som både er annerledes og gøy! Denne skoledekoren har mange bruksområder, som gjør den svært populær blant både elever og lærere. 

Les mer

PARADIS

Med dette fargerikeparadiset vil de minste elevene på skolen lære seg tall eller bokstaver på en gøyal og interaktiv måte. Denne fysisk aktive læringen stimulerer barn til å huske på en annen måte, samtidig som det er morsom måte å lære på.

Les mer

ALFABETSLANGE

En fargerike slange som kan lære de minste elevene på skolen alfabetet på en gøyal og interaktiv måte. Hvert trinn på slangen viser bokstaven A til Å i alfabetet. Dette er et svært populært produkt for de minste elevene på barneskolene, som lyser opp et ellers anonymt gulv.

Les mer

GANGETABELL

Med denne gulvmonterte skoledekoren for fysisk aktiv læring kan elevene lære seg gangetabellen på en visuell og enkel måte. Forskning viser at fysisk aktiv læring stimulerer barn til å lære på en bedre måte. Med kraftige farger er denne gulvdekoren både praktisk og dekorativ.

Les mer

KALKULATOR

Et morsomt og kreativt produkt som hjelper elevene å lære matematikk ved bruk av aktiv læring. Kalkulatoren er laget i Mactac® og monteres direkte på gulvet. Den kan brukes både i undervisning og til lek. Kalkulatoren brukes sammen med tilleggsprodukter du kan bestille av oss.

Les mer

LUDO

Ludo – det klassiske og populære brettspillet montert på gulv for å brukes til fysisk aktiv læring og lek. Med dette store spillet kan elevene leke og ha det gøy med hverandre.

Les mer

GRADSKIVE

La elevene lære seg grader og vinkler på en kreativ og morsom måte.  Dekoren viser gradene fra 0 til 180, så elevene kan se hvor mange grader døren står på når den åpnes eller lukkes. Produktet gir elevene en konkret og visuell forståelse av et ellers abstrakt tema.

Les mer

LEK MED BRØK

Med denne gulvmonterte skoledekoren for fysisk aktiv læring kan elevene lære seg brøk på en visuell og enklere måte. Ved bruk av brikker formet som kakestykker, kan elevene utarbeide oppgaver de får av læreren.

Les mer

Vi hjelper deg gjerne

Ring Jørgen Pettersen på 926 82 965 eller Marius G. Lund på 959 39 399 for en uformell og hygglig prat. Vi hjelper deg å finne løsningen du ønsker for nettopp din skole.

Med enerett © 2022 Skoledekor.no