verdenskart, norgeskart, folie, vindu

NORGES- OG VERDENSKART

Dekorer skolen med et flott norgeskart eller verdenskart for aktiv læring. Med denne skoledekoren kan elevene lett lære seg navnet og beliggenheten til de nye fylkene eller alle land i verden. Kartet passer på høye vegger i ganger, fellesrom eller klasserom. 

Ved å se fylker eller land i stort format vil elvene lære seg navnet og beliggenheten på en enklere måte. Og fordi denne iøynefallende veggdekoren vises konstant, ikke bare i undervisningstimene, går informasjonen inn i elevenes underbevissthet hver gang de ser den. Denne skoledekoren for aktiv læring er derfor både praktisk og dekorativ.

Kartene er laget i Mactac for montering direkte på vegg eller vindu. Størrelsen kan tilpasses i forhold til plasseringen. Fylkene kan fargelegges med forskjellige farger for å gjøre det enda enklere å gjenkjenne og huske hvert fylke.

Montering: Produktet bør monteres av PS Press Reklame eller andre profesjonelle montører for å sikre lengst mulig levetid. 

Forslag til bruk i fysisk aktiv læring

I undervisning: Kartet kan brukes i undervisningstimer for å lære navnet på de nye fylkene, samt hvor de ligger i landet vårt. Ved å fargelegge hvert fylke med sin egen farge, kan elevene lettere huske hvordan fylkene ligger i forhold til hverandre. Læreren kan stille spørsmål om de nye fylkene og om Norge generelt, som elevene skal svare på.

Med fysisk aktiv læring på denne måten blir det ekstra gøy å lære Norges geografi. Det er en interaktiv måte å lære på, som de aller fleste elver har nytte og glede av.

Om materialet:

Kartet er trykket på folie som festes direkte på vegg eller vindu av profesjonelle montører fra PS Press Reklame i Moss. For montering på skoler i andre byer, kan vi være behjelpelige med å finne en autorisert montør.

Garanti

Produktet leveres med en garanti på 6 måneder mot produksjons- og materialfeil (dersom PS Press har montert produktet). Hvis produktet er montert av andre enn PS Press, frafaller garantien i sin helhet.

Kontakt Marius eller jørgen

Ta kontakt med Marius eller Jørgen. De vil svare deg på dine spørsmål og veilede deg gjennom prosjektet.

SPESIFIKASJONER

Produktnavn: Norgeskart/verdenskart

Produktkode: //

Produkttype: Veggdekor

Aldersgruppe: 8 år+

Materiale: Folie

Brannsikkert: Ja (R9-godkjent for skoler/institusjoner)

Primærfarger: Svart, eventuelt farger på fylker.

Mål: 4 meter høy x 3 meter bred (andre mål kan bestilles)