Brettspill foliert rett på bord eller gulv

Analoge spill på skolen

Brett- og terningspill på gulv eller bord

Kjente og morsomme brett- og terningspill i folie med slitesterk laminat. Til sosiale soner på skolen.

Er dere lei av kjedelige bord? Fin mulighet til å foliere hele bordet med en frisk farge og med et eller flere integrerte spill i folien. Spillene kan også legges på gulv. 

Barn som spiller et brettspill, kan både ha det gøy og føle mestring. Det kan også gi en etterlenget pause fra en støyende skolehverdag og gi dem følelse av felleskap. 

Tips:
Brikkene kan enkelt lages på skolen

Spill på gulv folie

Kontakt Marius

Ta kontakt med Marius. Han vil svare deg på dine spørsmål og veilede deg gjennom prosjektet.
Stigespill på gulvet

PLANETVEGG

universet, planeter, skole, veggdekor, skoledekor

Denne barneskolen i Moss ønsket en informativ og dekorativ planetvegg i skolens samlingsrom. Det endelige produktet måler 20 x 10 meter og strekker seg fra gulv til tak. Den viser alle plantene i solsystemet vårt, med riktig størrelsesforhold til hverandre. Barna lærer på denne måten navnet på alle planetene, hvor de er plassert i solsystemet, og hvilken størrelse de har. Veggen brukes både i undervisningstimer og til lek og moro av elevene.

TALL PARADIS

Tall paradis, barn leker og lærer, aktiv læring

Skolen ønsket også å dekorere flere gulv i gangene, blant annet med et langt tallparadis som viser tall fra 1-20. Det fargesprakende paradiset lyser opp en ellers kjedelig skolegang. Her kan de minste elevene lære seg å telle mens de hopper paradis og har det gøy i friminuttene. Lærerne på skolen kan fortelle at de aller fleste barna hopper på paradiset når de går i gangen. Selv lærerne tar seg noen hopp i løpet av skoledagen!

ALFABETSLANGE

bokstav paradis

Vi installerte også en alfabetslange som består av de 29 bokstavene i alfabetet vårt, og som viser et dyr som begynner på hver bokstav. Dette er igjen et gøyalt blikkfang med en nyttig funksjon. Her lærer elevene både alfabetet og navnet på forskjellige dyr når de oppholder seg i gangen.