Dørdekor for aktiv læring

Dørdekorasjoner til utsmykning og aktiv læring på skoler. Gi triste korridorer et nytt liv ved å dekorere dørene! Dørdekorasjonen kan ha det motivet og de fargene dere ønsker. Her er det kun mangel på fantasi som setter en stopper. Vi kan være behjelpelige med å designe motivene skolens dører skal prydes med. Barn på barneskolen vil spesielt ha glede og nytte av fargerike dørdekorasjoner. Det vil gjøre det lettere å huske hvilken dør som tilhører hvilket rom. Dekorasjonen kan også være relevant for rommet, for eksempel en dekorasjon med fargerike bøker på døren til biblioteket.

 

Forslag til bruk i aktiv læring

Pryd skolens innvendige dører med forskjellige motiver. De yngre elevene kan på denne måten lære seg navnet på forskjellige motiver og farger. Be elevene tegne eller skrive om motivet på døren. Det vil sette i gang barnas fantasi og kreative sider. Bruk av farger på dører og ellers i rommet har en betydelig viktigere rolle enn bare å være dekorative – de påvirker barns følelser og atferd, særlig i de tidlige utviklingsårene. Det er for eksempel påvist at barn fra 6-12 år påvirkes av en bredere fargepalett og geometriske mønstre, mens grønnfarger virker beroligende.
Les mer om forskningen på barn og farger her: Colour Study

 

Om materialet:

Dørdekorene er laget i folie som er R9-godkjent for skoler og institusjoner. Folien med motivet festes direkte på døren av profesjonelle montører fra PS Press Reklame i Moss. For montering på skoler i andre byer, kan vi være behjelpelige med å finne en autorisert montør.

 

Garanti

Produktet leveres med en garanti på 6 måneder mot falming og produksjons- og materialfeil (dersom PS Press har montert produktet). Hvis produktet er montert av andre enn PS Press, frafaller garantien i sin helhet.

Kontakt Marius og Jørgen

Ta kontakt med Marius eller Jørgen. De vil svare deg på dine spørsmål og veilede deg gjennom prosjektet.

PLANETVEGG

universet, planeter, skole, veggdekor, skoledekor

Denne barneskolen i Moss ønsket en informativ og dekorativ planetvegg i skolens samlingsrom. Det endelige produktet måler 20 x 10 meter og strekker seg fra gulv til tak. Den viser alle plantene i solsystemet vårt, med riktig størrelsesforhold til hverandre. Barna lærer på denne måten navnet på alle planetene, hvor de er plassert i solsystemet, og hvilken størrelse de har. Veggen brukes både i undervisningstimer og til lek og moro av elevene.

TALLPARADIS

Tall paradis, barn leker og lærer, aktiv læring

Skolen ønsket også å dekorere flere gulv i gangene, blant annet med et langt tallparadis som viser tall fra 1-20. Det fargesprakende paradiset lyser opp en ellers kjedelig skolegang. Her kan de minste elevene lære seg å telle mens de hopper paradis og har det gøy i friminuttene. Lærerne på skolen kan fortelle at de aller fleste barna hopper på paradiset når de går i gangen. Selv lærerne tar seg noen hopp i løpet av skoledagen!

ALFABETSLANGE

bokstav paradis

Vi installerte også en alfabetslange som består av de 29 bokstavene i alfabetet, og som viser et dyr som begynner på hver bokstav. Dette er igjen et gøyalt blikkfang med en nyttig funksjon. Her lærer elevene både alfabetet og navnet på forskjellige dyr når de oppholder seg i gangen.