det periodiske system på vegg eller gulv, folie, skoledekorq

Veggmontert periodisk system

La dette store og oversiktlige periodesystemet for aktiv læring dekorer en aktuell vegg på skolen. Den praktiske dekoren gir elevene lett tilgang til informasjonen i tabellen, som kan være nyttig i undervisningen. Veggdekoren gir en systematisk oversikt over samtlige kjente grunnstoffer, som kan være vanskelig å huske for enkelte elever. En konstant påminnelse i form av en stor veggdekor kan derimot gjøre det lettere å huske plasseringene.

Den veggmonterte dekoren for aktiv læring er laget i folia som festes direkte på veggen.

 

Forslag til bruk i fysisk aktiv læring

I undervisning: Monter veggdekoren på en strategisk plass i klasserommet, slik at eleven lett kan se informasjonen i den periodiske tabellen. Dette kan gjøre det lettere å huske de forskjellige grunnelementene og plasseringen deres.

Mange elever syns matteoppgaver med blant annet brøk er vanskelig. Ved hjelp av fysisk aktiv læring hvor elevene tar del i oppgaven på en annerledes måte, blir læringen både morsommere og enklere for mange.

 

Om materialet:

Veggdekoren er trykket på folie som er R9-godkjent for skoler og institusjoner. Den festes direkte på vegg eller vindu av profesjonelle montører fra PS Press Reklame i Moss. For montering på skoler i andre byer, kan vi være behjelpelige med å finne en autorisert montør.

 

Garanti

Produktet leveres med en garanti på 6 måneder mot falming og produksjons- og materialfeil (dersom PS Press har montert produktet). Hvis produktet er montert av andre enn PS Press, frafaller garantien i sin helhet.

Kontakt Marius eller Jørgen

Ta kontakt med Marius eller Jørgen. De vil svare deg på dine spørsmål og veilede deg gjennom prosjektet.