Om Skoledekor.no og PS Press Reklame

PS Press produserer og selger skoledekor som brukes til fysisk aktiv læring på skoler rundt om i landet. Vi har et stort utvalg produkter som hjelper elever med å lære matte, bokstaver, geografi og andre fag, samtidig som de har det gøy med fargerike og interaktive dekorasjoner på gulv, vegger og vinduer. I tillegg selger vi fysiske spill som barn kan leke med alene eller i grupper/klasser.

Vi holder til i Moss, hvor våre produkter har vært en stor suksess. Skoledekor er valgt av mange av skolene i Moss, hvor de har vært en hit både blant elever og lærere.

Øreåsen skole i Moss har vi blant annet montert en stor planetvegg som viser de forskjellige planetene i solsystemet vårt med riktig størrelsesforhold til hverandre. Skoledekoren brukes både i undervisningen og impulsivt av barna.

Produktutvalget består av skoledekorer for fysisk aktiv læring for elever på barne- og ungdomskoler. For barneskoler vil for eksempel følgende produkter vekke stor begeistring hos de yngre elevene:

Elever på ungdomsskolen vil derimot ha stor nytte av Den periodiske tabellen og andre stimulerende dekorer.

Alle produkter er produsert i slitesterke materialer og er R9-godkjent for skoler og institusjoner. I tillegg til våre standardprodukter, kan vi skreddersy løsninger og tilpasse størrelser, farger og design etter kundens eget ønske og behov. 

Vi tilbyr montering av alle produktene. Du kan bestille dette samtidig med produktet. Alternativt kan vi være behjelpelige med å anbefale montører i området ditt. Ønsker dere å montere produktet selv eller bruke en annen montør enn PS Press, frafaller garantien.
Produkter som PS Press monterer selv leveres med en garanti på seks måneder mot material- og produksjonsfeil for gulvmonterte dekorer, og 12 måneder for veggmonterte dekorer. Vennligst se våre betingelser og vilkår for mer informasjon om garantien.

Hvis du har spørsmål om noen av produktene eller ønsker å snakke med vårt salgsteam om skreddersydde løsninger for din skole, vennligst ta kontakt med Marius G. Lund på telefon 959 39 399 eller Jørgen Pettersen på tlf. 926 82 695.

pspress-moss-interior
Marius, skoledekor
Marius G. Lund
Tlf 959 39 399
skoledekor@pspress.no
Jørgen Pettersen
Jørgen Pettersen
Tlf 926 82 695
skoledekor@pspress.no