Informasjons grafikk folie vegg

Informasjonsdekor

Oppmuntre til god håndhygiene

Morsom veggdekor som minner elevene på å vaske hendene sine. Håndhygiene er svært viktig i disse tider, så hvorfor ikke informere om dette på en dekorative og informativ måte? I tillegg til å fungere som en nyttig påminnelse, fungerer disse produktene også som en fin og fargerik dekorasjon på veggen. Våre dyktige designere kan være behjelpelige med å lage akkurat det motivet du ønsker på skolen din. Motiv, farger og skrifttype kan lett tilpasses dine egne behove og ønsker.

Du kan også be om andre motiver med annen informasjon. Våre designere utarbeider motiver etter dine ønsker. 

Den veggmonterte dekoren for aktiv læring er laget i folia som festes direkte på veggen. Våre profesjonelle montører fra PS Press Reklame i Moss kan montere veggdekoren. For kunder i andre byer kan vi anbefale andre godkjente montører.

Forslag til bruk

Monter veggdekoren over en eller flere vasker på skolens toaletter, kjøkken eller andre rom hvor håndhygiene er viktig. Eller be om andre informasjonsdekorer som kan pryde skolens vegger.


Om materialet:

Veggdekoren er trykket på folie som er R9-godkjent for skoler og institusjoner. Den festes direkte på vegg eller vindu av profesjonelle montører fra PS Press Reklame i Moss. For montering på skoler i andre byer, kan vi være behjelpelige med å finne en autorisert montør.

 

Garanti

Produktet leveres med en garanti på 6 måneder mot falming og produksjons- og materialfeil (dersom PS Press har montert produktet). Hvis produktet er montert av andre enn PS Press, frafaller garantien i sin helhet.

Kontakt Marius eller Jørgen

Ta kontakt med Marius eller Jørgen. De vil svare deg på dine spørsmål og veilede deg gjennom prosjektet.

SPESIFIKASJONER

Produktnavn: Informasjondekor

Produktkode: //

Produkttype: 

Aldersgruppe: 1 år+

Materiale: Mactac®

Brannsikkert: Ja (R9-godkjent for skoler/institusjoner)

Primærfarger: Rødt, oransje, gult, lysegrønt, turkis, blått, indigo, lilla, fiolett, mørkerød.

Lengde: //

Bredde: //

Montering: Produktet bør monteres av PS Press eller andre profesjonelle montører for å sikre lengst mulig levetid.