Stort ludo spill på gulvet på skolen

Stort Ludo-spill på gulv

Ludo – det klassiske og populære brettspillet montert på gulv for å brukes til fysisk aktiv læring og lek. Med dette store spillet kan elevene leke og ha det gøy med hverandre. Selv mindre barn kan delta for å lære seg å telle mens brikkene flyttes. Her kan 2-4 elever spille sammen, noe som skaper god interaksjon, samtidig som man lærer seg spilleregler og taktikk. Elevene kan bruke egne gjenstander som brikker, eller man kan bestill enkle brikker fra oss.

Forslag til bruk i fysisk aktiv læring

Spill og turnering: La barna spille mot hverandre, for eksempel i en turnering hvor vinneren spiller mot de neste motstanderne. Ludo-spillet vil lære barna spilleregler og taktisk spill, mens de yngre barna lærer å telle.

 

Om materialet:

Gulvdekoren er laget i Mactac®, et brannsikkert PVC-gulvlaminat som er R9-godkjent for skoler og institusjoner. Belegget er i tillegg sklisikkert for trygg bruk av barn i alle aldre. Vær derimot oppmerksom på at alle typer laminat kan være glatte hvis de er våte. Laminatet gir beskyttelse mot slitasje og fuktighet, og forhindrer at fargene blekner.

 

Viktig

Produktet kan kun monteres på gulv hvor det ikke brukes utendørs skotøy. PS Press kan montere produktet – kontakt Marius på marius@pspress.no for en uformell prat og mer informasjon.

Kontakt Marius eller Jørgen

Ta kontakt med Marius eller Jørgen. De vil svare deg på dine spørsmål og veilede deg gjennom prosjektet.

ludo-100x100