Tidslinje historisk vegg dekor, europhistorie på vegg

Historisk tidslinje

Norges- og europahistorie fra 1903 til 2022

En hel vegg med en norsk og europeisk historie fra 1903 til 2022. Den historiske tidslinjen har bilder av hendelse og kjente personer, fra Einstein, Ibsen og til Kygo og Geir Moen.

Store flater kan brukes til mye lærerik informasjon. Det blir enklere å fokusere og koble ulike tidspunkt i tid når det er konkretisert og strukturert. Det er tekst til alle bilder med årstall og datoer.

Designerene i Skoledekor.no har satt sammen en historisk tidslinje som omfatter Norges- og Europas histore fra 1903 til 2022. Historiske personer og hendelser er illustrert med tekst og bilder.

Det er også mulig å integrere lokale helter og hendelser som kan være viktig for elevene å lære.

Denne tidslinjen er 10 meter lang og 2,3 meter høy.

Kontakt Marius

Ta kontakt med Marius. Han vil svare deg på dine spørsmål og veilede deg gjennom prosjektet.
Historisk tidslinje på vegg, europa historie, norges historie

PLANETVEGG

universet, planeter, skole, veggdekor, skoledekor

Denne barneskolen i Moss ønsket en informativ og dekorativ planetvegg i skolens samlingsrom. Det endelige produktet måler 20 x 10 meter og strekker seg fra gulv til tak. Den viser alle plantene i solsystemet vårt, med riktig størrelsesforhold til hverandre. Barna lærer på denne måten navnet på alle planetene, hvor de er plassert i solsystemet, og hvilken størrelse de har. Veggen brukes både i undervisningstimer og til lek og moro av elevene.

TALL PARADIS

Tall paradis, barn leker og lærer, aktiv læring

Skolen ønsket også å dekorere flere gulv i gangene, blant annet med et langt tallparadis som viser tall fra 1-20. Det fargesprakende paradiset lyser opp en ellers kjedelig skolegang. Her kan de minste elevene lære seg å telle mens de hopper paradis og har det gøy i friminuttene. Lærerne på skolen kan fortelle at de aller fleste barna hopper på paradiset når de går i gangen. Selv lærerne tar seg noen hopp i løpet av skoledagen!

ALFABETSLANGE

bokstav paradis

Vi installerte også en alfabetslange som består av de 29 bokstavene i alfabetet vårt, og som viser et dyr som begynner på hver bokstav. Dette er igjen et gøyalt blikkfang med en nyttig funksjon. Her lærer elevene både alfabetet og navnet på forskjellige dyr når de oppholder seg i gangen.